Грінберг Енді «Піщаний хробак, або SANDWORM. Нова епоха кібервійни. Полювання на найвіртуозніших хакерів Кремля»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Увесь масштаб загрози від Sandworm і його аналогів нависає над майбутнім уже тепер. Ескалація кібервійни триває, а жертвами санкціонованих державами кібероперацій стають окремі підприємства, галузі чи уряди, а також міста і цілі країни... Книжка розповідає історію угруповання Sandworm — найяскравішого прикладу зловмисників, що наближають антиутопію кібервійни. У ній висвітлено багаторічну роботу дослідників і дізнавачів, які змогли відстежити найнебезпечніших хакерів Кремля, щоб не тільки ідентифікувати останніх і встановити їхнє місце перебування, а ще привернути увагу до загрози, яку становить Sandworm. Події, що автор описує в книжці, розгортаються в Україні та світі, починаючи з 2014 року. У 2015–2017 рр. Україна стала і мішенню для кібератак, і «тестовим полігоном» для випробувань нової кіберзброї, техніки й тактики кібервійни. Водночас Sandworm — це історія не лише про окрему хакерську мережу чи навіть глибоку небезпеку, викликану безрозсудним прагненням Росії розгортати кібервійну в усьому світі. Це історія глобальнішої та всеохопної гонитви озброєнь, що триває сьогодні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.