Підгірна Лора «Полювання на чорного дика. Пригоди Марка Шведа. Книга 4»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Полювання на чорного дика" - наступна, четверта, частина саги "Шведіана" від авторки українського історичного вестерна Лори Підгірної. Нові пригоди Марка Шведа, українського Джеймса Бонда, перенесуть читача у 1936-1938 роки, де оживуть як похмурі й ганебні сторінки історії, так і звитяжні й величні, а деякі герої та події постануть у геть несподіваному ракурсі. Щоб замирити мілітарні настрої Гітлера, лідери світових держав погоджуються у Мюнхені на ганебний компроміс. Герой роману, як і його славні прадіди, незважаючи на підступи совєцької агентури, продовжує боротися за свободу своєї бездержавної нації, шукаючи будь-яку можливість розхитати міць московського диявола. А історія тим часом робить нове коло. І невивчені колись її уроки доведеться вивчати нам, сучасним українцям...
Лора Підгірна - письменниця, громадська діячка, випускниця історичного факультету Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Працює у жанрі українського історичного вестерну. Її успішним дебютом стала серія "Пригоди Марка Шведа". Також вона написала неймовірний історично-авантюрний роман "Омбре", який став лауреатом престижного конкурсу "Коронація слова" у номінації "Романи"!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.