Добрянський Василь «Помилка капітана Жеграя»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
• Переможець «Коронації слова»; • Автор роману «Зламані сходи»; • Напружений історичний детектив; • Від володаря чисельних престижних нагород та премій. Травень 1918 року. Капітана поліції Клима Жеграя запрошують на зустріч із гетьманом Павлом Скоропадським. У штаб-квартирі на сищика чекають сам ясновельможний гетьман та його підлеглі. Вони доручають слідчому розслідувати три злочини у повітовому місті Радомислі, де з невідомих причин зникають німці. І особисте прохання гетьмана — розшукати юну дружину його приятеля генерала Савицького. Аврора вийшла з маєтку ясної днини прогулятися й зникла. За розслідування цих справ Климові Жеграю обіцяють посаду начальника розшукового відділу столиці. Він береться за слідство, бо скучив за справжнім ділом. У Радомислі йому доведеться пережити полон і бій з золотошукачами, гонки і переслідування, влаштовувати засади і розпалювати нічні багаття для посадки аероплана. Та чи вдасться йому виконати доручення і чи потрібна йому нова посада? Про автора: Василь Добрянський — прикарпатський письменник, журналіст, що пише під псевдонімом Борис Крамар, володар чисельних нагород та відзнак, зокрема Гран-прі (перша премія) в номінації «Романи» Міжнародного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики «Коронація слова» — 2019 за роман «Зламані сходи».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.