Сунд Аксл Эрик «Слабкість Вікторії Бергман»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Ерік Аксл Сунд — творчий псевдонім літературного дуету зі Швеції Еркера Ерікссона та Хокана Аксландера Сундквіста. Хокан — інженер звукозапису, музикант і художник, а Еркер був продюсером його електро-панк-гурту «iloveyoubaby!». Нині вони є власниками мистецької галереї у Стокгольмі. Кримінальний роман-трилогія «Слабкість Вікторії Бергман» — їхній літературний дебют — мав приголомшливий успіх. У Стокгольмі знайдено кілька понівечених тіл хлопчиків. Позаяк жертви — нелегальні емігранти, їх ніхто не шукає. Проте комісар поліції Жанетт Кіглберг вперто намагається знайти вбивцю-садиста, і в цьому їй допомагає психотерапет Софія Зеттерлунд. У кожної з жінок за плечима тягар складного і зовсім не райдужного життя. І зловісним привидом між ними майорить Вікторія Бергман, дитинство якої перетворив на пекло її рідний батько. Побутове насильство, педофілія, дитяче порно, африканські діти-солдати, які надають сексуальні послуги, проституція і наркоманія, торгівля людьми, вбивства, канібалізм — усе це чекає читачів у захоплюючій трилогії «Слабкість Вікторії Бергман».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.