Крісті Агата «Смерть лорда Еджвера»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Американська актриса Сільвія Уілкінсон вже давно не приховувала, що хотіла би розлучитися зі своїм чоловіком, лордом Еджвер. Адже у неї на прикметі був чоловік і знатніший, і багатший ... Тому, коли Еджвер знайшли мертвим у себе в кабінеті, ні у кого не виникло сумнівів у винуватості Сільвії. Тим більше що деякі обставини вказували про її прямоу участь у смерті чоловіка. Актриса попросила великого детектива Еркюля Пуаро допомогти їй врятувати своє ім'я від незмивної ганьби. Але як детектив може повірити Уілкінсон в тому, що вона невинна, якщо зовсім недавно новоспечена вдова просила Пуаро про зовсім іншу послугу - допомогти їй позбутися від свого чоловіка? ..

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.