Геррітсен Тесс «Смертниці»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Мертва дівчина в морзі виявляється… живою. Патологоанатом Мойра Айлз помічає це випадково і рятує її. Проте смертниця не квапиться дякувати. Вона вбиває охоронця й бере у заручники працівників та пацієнтів лікарні. Серед них — вагітна детектив Джейн Ріццолі. Мора і чоловік Джейн, ФБР-івець Гебріел, намагаються з’ясувати, кому і за що мститься незнайомка. Але вашингтонський спецзагін, який вривається до лікарні, розстрілює смертницю. В останню мить дівчина встигає шепнути Джейн одну-єдину фразу. Це — ключ, за допомогою якого можна відімкнути двері від злочинних секретів найвищих владних ешелонів США.
  • Бестселер The New York Times
  • Від авторки «Хірурга» та «Асистента»
  • Продовження детективної серії про Ріццолі та Айлс
Про автора: Тесс Ґеррітсен — успішна американська письменниця, що здобула світову популярність завдяки трилерам «Хірург» та «Асистент». Твори Тесс опубліковані в 40 країнах, а шанувальники із нетерпінням чекають на вихід нового роману.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.