Горст Йорн Лієр «Справа 1569»

Комплектація книг Нора-Друк 1 робочий день!

Опис
Вільям Вістінґ, перебуваючи у літній відпустці, отримує анонімний лист, що містить набір цифр і нічого більше. Він пов’язує цифри зі старим шифром справи про вбивство, у розслідуванні якої він навіть не брав участі. Однієї літньої ночі 1999 року 17-річна дівчина була вбита по дорозі з роботи додому. Справу швидко розкрили, винного засудили, і злочинець уже відбув термін покарання. Лист є лише першим у серії, і все вказує на те, що за справою ховається інша історія, аніж та, яку довела у суді поліція. Вістінґові необхідно розшукати відправника, а також перевірити всі факти, але далеко не всім подобається те, що він проливає нове світло на минулі події. Четверта книжка автора в циклі Cold cases.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.