Федорович Кшися «Все золото твоїх снів»

Комплектація книг Дім Химер 1 робочий день!

Опис
Після зникнення своєї подруги Марти Фауст знаходить у її помешканні щоденник снів. Марта писала, що уві сні потрапляє в одні й ті самі місця, де дівчину переслідують димні пси. Останній запис — про жахіття, що прийшло зі снів та оселилося в її будинку. Фауст накладає описані Мартою місця на мапу міста і знаходить точку перетину. Так він потрапляє у Край Снів — потойбіччя, де Неістоти сусідять із сутностями, залежними від колективної пам’яті людей, де втрачаються всі спогади, зостається лише найважливіше… Тут блукають загиблі друзі Фауста, і саме сюди потрапила Марта — от тільки хто вона насправді? Чи потребує дівчина, оточена Золотими Просторами й кордонними псами, його допомоги? Зрештою, кожен знаходить власні відповіді, або залишається тут назавжди. Все золото твоїх снів — динамічне міське дарк-фентезі з подвійним дном магічного реалізму, що ламає та стирає кордони між сном і дійсністю, міфом і божевіллям. Сольний роман письменниці Кшисі Федорович розширює всесвіт її попередньої «Книги вигаданих неістот», написаної у співавторстві з Євгеном Ліром та ілюстрованої Натою Фріден. Глибокий, насичений алюзіями текст сприймається, ніби медитативна суміш химерних «Пригод Аліси у Дивокраї» Керрола й потужної «Криги» Яцека Дукая. Оповідь на перетині жанрів з перших сторінок занурить у вже знайому атмосферу моторошних сутностей Краю Снів, а дивовижна історія, побачена очима онейронавтів, пробиратиме до кісток, зачіпаючи приховані глибинами підсвідомості тривожні спогади читача. Спогади, котрих ніколи не існувало. Приготуйтеся рушити стежками снів у золотій траві, замовляти віршами кордонних псів, віднайти своїх мертвих, стежити очима павуків, дивитися у сліпі дзеркала, зустрітися із задавненим страхом — і серед усього, може, знайти стежку, що виведе до себе.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.