Фоллетт Кен «Вушко голки»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Англія, Друга світова війна, 1944 рік. Британська розвідка веде справжнє полювання на фашистського шпигуна. Він — суперагент — невловимий та безпощадний. Його завдання — дізнатися, чи дійсно у південно-східній частині Англії уже готова до дій воєнна армада, що в будь-яку мить може висадитись у Нормандії та завдати нищівного удару по гітлерівській Німеччині. Чи вдасться йому розкрити план британців? Чи зможе суперагент «Голка» обвести круг пальця англійську контррозвідку? .. Кент Фоллет — валлійський і британський письменник. Роман «Вушко голки» приніс йому всесвітню славу та став справжньою сенсацією в літературних колах. Це — гостросюжетний детектив про операцію британських спецслужб щодо нейтралізації німецького суперагента. Книга була переведена 30 мовами та вийшла тиражом у 12 мільйонів екземплярів!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.