Даррант Сабин «Запам’ятай мене таким»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис

Досі Ліззі здавалося, що втратити чоловіка — найгірше, що тільки могло з нею статися. Але незабаром вона мусить переконатися, що глибоко помилялася в цьому. Їй будуть твердити, щоб вона не турбувалася. Сестра, офіцери поліції, друзі. Говоритимуть, що це цілком природно — бачити його всюди, відчувати поруч. Але вони не знають Зака так, як знає його вона. Не знають, як він любив її. Яким химерним і дивним був його характер. І як далеко він може зайти, щоб помститися… «Запам’ятай мене таким» — блискучий і неймовірно напружений психологічний трилер відомої британської письменниці й журналістки Сабін Даррант, чиї книжки ставлять у ряд з найкращими зразками жанру. Те, що на перший погляд здається романтичною драмою, насправді постає сильним, жорстоким і гострим детективом — але детективом нового, найсучаснішого рівня.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.