Збірник «100 фактів про їжу»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
«100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів. Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото. «100 фактів про їжу» сприятиме свідомому ставленню до харчування. Гастроексперткою українського видання стала Аврора Огородник. Наприкінці посібника є словничок з тематичними термінами, вжитими у книжці, а також покажчик. «100 фактів про їжу» — продовження серії «100 фактів про…», у якій уже вийшли видання про космос, історію, комп’ютери і програмування.
Що ще купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.