Джонсон Дж «100 фактів про птахів»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Цікаві факти, чудові ілюстрації, веселі вікторини, дотепні малюнки! Пориньте в надзвичайний світ птахів! Дізнайтеся про найрізноманітніші аспекти пташиного життя: про політ та гніздування, живлення та міграції. Ця книжка містить 100 цікавих фактів про птахів та фантастичні ілюстрації до них! Як швидко плаває пінгвін, якого птаха можна найчастіше зустріти у містах, чому морські птахи утворюють великі колонії - про все це ви довідаєтесь, прочитавши книжку. Книжка містить 100 фактів, чудові фотографії, цікаві пояснення та кумедні картинки, які висвітлюють всі аспекти життя птахів. Діти дізнаються про їхній спосіб життя, місця мешкання та виховання дитинчат. Видання сприятиме розвиненню допитливості у маленьких читачів.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.