Збірник «13 різдвяних історій»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Ці 13 різдвяних історій від сучасних українських письменників насправді дуже різні, і водночас вони взаємно доповнюють одна одну, як пазли великого полотна. Як саме життя. Як, зрештою, Різдво для кожного з нас, яке містить у собі значно більше сенсів, аніж традиційна картинка родинної ідилії – довкола столу з дванадцятьма стравами.

Тут реальність і містика, гумор та іронія, філософське осмислення буття і трепетне світло любові, яка є істинним проводирем, як Вифлеємська зірка – крізь темінь різдвяної ночі.

Автори: Дзвiнка Матiяш, Костянтин Москалець, Софiя Андрухович, Галина Вдовиченко, Марiанна Кiяновська, Мар’яна Савка, Андрiй Бондар, Сергiй Жадан, Iрена Карпа, Христя Венгринюк, Оксана Луцишина, Лариса Денисенко, Андрiй Курков

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.