Ішіґуро Кадзуо «14 мишенят. Сніданок»

Комплектація книг Новий Самокат 1 робочий день!

Опис
Усі члени дружної мишачої сім'ї прокидаються вранці — хто раніше, хто пізніше — і готують сніданок. У всіх є свої ролі: Дідуньо розводить вогонь, Мама, Бабуня та старші доньки печуть жолудеві паляниці, Тато варить грибну юшку, шестеро мишенят відправляються за лісовою суницею. І ось на столі досхочу смаколиків, можна нарешті поснідати — і почати новий день, повний подій та пригод. Розглядаючи ці чудові картинки, дитина вчиться насолоджуватися красою життя в простих речах: ранок у лісі, свіжа суниця, сімейний сніданок. Серія з дванадцяти книжок «14 мишенят» знаменитого художника Кадзуо Івамура є надзвичайно популярною не лише в рідній Японії, але й в усьому світі: їхній загальний наклад перевищив десять мільйонів екземплярів. І ось милі японські мишенята добралися до українського читача. На кожній сторінці цих книжок всього кілька слів — і тисячі подробиць, наповнених красою повсякденності. Дружна мишача сім'я — це три покоління: Тато з Мамою, Дідуньо з Бабунею та десятеро діток. Їхній світ, затишний і теплий, намальовано з такою любов'ю, що хочеться доторкнутися до кожної деталі. За картинками можна вигадувати власні історії про мишенят. Батькам буде про що поговорити з дітлахами: малюкові — розповісти про те, що відбувається з персонажами, дещо старшу дитину — попросити пояснити, куди прямують миші, чим займаються, весело їм чи сумно. Ці чудові книжки навчають помічати красу в простих речах і милуватися гармонією природи. А ще вони підкреслюють, як багато важить у сім'ї взаємна допомога: усіх мишенят об’єднує спільна справа, ніхто не ледарює, кожний, окрім найменших, має обов'язки.
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.