Гузєєва Наталя «23 образи Петрика П"яточкина»

Комплектація книг Теза 1 робочий день!

Опис

Колись, дуже давно, Петрик П'яточкін рахував слоненят. Я трохи допомагала йому, адже він був іще маленький. Але це було давно. Тепер він виріс. І разом з ним виросли його образи. Чи знаєш ти тих, хто вміє ображатись? Більше від усіх? Справді? Отже, ти схожий із Петриком, його ж бо образи перенесли аж у Гумову країну, в які не лише м'яч і шини гумові, ба навіть квіти і їжа!

Щоб урятуватися з тієї країни, та ще й друзів вивести, Петрикові знадобилась і спритність, і винахідливість, і сміливість, і неймовірна фантазія. Зізнаюся, з фантазією я йому трохи допомогла. А загалом його пригоди так мене вразили, що я записала їх для вас. Ваша Наталя, мама Петрика П’яточкіна. Цю книжку виготовлено на якісному книжковому папері, який знижує контрастність і полегшує читання.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.