Балдаччі Девід «Кехіли проти Весперів. Кн 6 Судний день»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Усе почалося із викрадення. Таємна організація, відома як Веспери, вирвала зі звичайного життя сім членів родини Кехіл, вимагаючи за них низку дивних викупів зі всього світу. Тринадцятирічний Ден Кехіл і його старша сестра Емі розпочати полювання за скарбами, вирішити віддати Весперу все заради порятунку заручників. Але, доставши останній викуп, Емі з Деном виявили, що Веспер замислив страшний злочин проти всього людства. Предмети, які вони дістали для нього, стануть частинами пекельної машини, яка завдасть шкоди мільйонами безневинних людей. Тепер брат із сестрою та їхні друзі намагаються зупинити Веспера-Один, поки він не висадив увесь світ у повітря.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.