Кокотюха Андрій «Врятуй Бетмена»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Андрій Кокотюха (нар. 1970 р. у м. Ніжин на Чернігівщині) — сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Автор понад 75 художніх, документальних та науково-популярних книжок. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажів в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012).

А ще Андрій Кокотюха пише чудові дитячі книжки.

До видання увійшли дві повісті про пригоди Максима Білана та Дениса Черненка — “Врятуйте Бетмена” та “Фальшиве кіно”.

У школі вирішили улаштувати костюмований бал з конкурсом супергероїв. Здавалося б, нічого небезпечного. Однак на тих, хто записався на конкурс, розпочинається справжнє полювання із залякуванням і насильством. Все серйозно, як ніколи. І тим, хто спробує захистити інших, теж дістанеться. Тож Максиму та його друзям доведеться-таки поламати голову, аби вирахувати підступного злочинця і врятувати справжнього Бетмена.

Повість «Фальшиве кіно» нагадає підліткам про те, наскільки небезпечним є дорослий світ і як уникнути небезпеки, яку готує майданчик, де знімають кіно, — хоча знятися в кіно мріє кожен.

Тож пориньте у небезпечні та веселі пригоди разом із шаленою парочкою юних сищиків та їхніх друзів!

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.