Збірник «Абетка правил для малюків»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Недарма більшість дитячих письменників пишуть свої казки саме в віршах. Вірші легко запам'ятовуються і відкладаються в підсвідомості. Вони сприяють розвитку пам'яті, а значить і в цілому поліпшує здатність до навчання дитини. Вчити вірші в дитячому віці є важливим навчальним і виховним моментом. Вони розширюють кругозір маленької людини, вчать сприйняттю поезії, покращують мову і сприяють формуванню культури. Добре сприймаються дітьми будь-якого віку, тому починати їх вчити потрібно якомога раніше. Діти з великим задоволенням слухають вірші та люблять їх більше ніж прозу. Для цього пропонуємо вам серію "Я навчаюсь" у віршованій формі. З цієї захоплюючої книгою діти зможуть легко засвоїти основні правила поведінки. Уроки хороших манер, правила безпеки будинку і на вулиці, загальноприйняті моделі поведінки в громадських місцях - все це подано в максимально доступній формі. «Азбука правил для малюків» напевно запам'ятається дитині оригінальною структурою, кумедними віршами та живими ілюстраціями.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.