Страуд Джонатан «Агенція "Локвуд і Ко": Череп, що шепоче»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис
До агенції «Локвуд і Кº» – завзятого Ентоні Локвуда, книголюба Джорджа Кабінса та відважної Люсі Карлайл, найкращих лондонських фахівців із знешкодження привидів, – звертаються нові клієнти з проханням допомогти їм під час ексгумації тіла Едмунда Бікерстафа, лікаря вікторіанської доби, який усе життя намагався налагодити спілкування з мерцями. Домовину лікаря слід старанно запечатати, щоб запобігти будь-яким втручанням надприродних сил. Усе триває чудово, аж поки Джорджева цікавість не привертає увагу страхітливого фантома… Поява цього духа спричиняє справжній хаос у Лондоні. Інспектор Департаменту психологічних розслідів і контролю (ДЕПРІК) Барнс повідомляє Локвуда, що з домовини Бікерстафа було викрадено таємничий скляний предмет. Цей артефакт украй небезпечний, тож Барнс наполягає, щоб його негайно відшукали. А тим часом череп, замкнений у склянці – найдивовижніший з привидів Локвудової колекції, – починає своїм наполегливим шепотом дошкуляти Люсі… Автор популярної «Трилогії Бартімеуса» пропонує читачам нову захопливу, моторошну й надзвичайно цікаву історію з серії «Агенція «Локвуд і Кº».
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.