Альбом «Альбом друзів (фіолетовий)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Видавництво «Пегас» вирішило поділитися з вами, любі дівчатка, одним секретом — прекрасно оформленим, барвистим «Альбомом друзів». Цей альбом створено спеціально для сучасних дівчаток. З ним можна ділитися сердечними таємницями, переживаннями, мріями. А можна, навпаки, разом заповнювати анкету друзів, писати листи і побажання одна одній, ділитися емоціями та враженнями.

Заповнюючи сторінки цієї книги для дівчаток, ви навчитеся вести щоденник своїх роздумів, давати правильну оцінку собі й товаришам. Це дозволить вчасно виправлятися і змінюватися на краще, розібратися з власними почуттями й переживаннями.

У цей альбом можна помістити фотознімки усіх своїх друзів, занотувати найкращі події в житті, можна поворожити, пізнати друзів ще краще і просто час від часу перечитувати заповнені сторінки анкети й ділитися радістю і теплом з усіма навколо.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.