Альбом «Альбом друзів (мереживо)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Цей щоденник для дівчаток у вигляді книги не випадково називається «Альбом друзів». Адже у кожної дівчинки обов’язково є чимало друзів та подруг. І так важливо бути до них ближче, знати про їхні захоплення та зацікавлення, а може, й ділитися з ними дівочими таємницями.

Відповідаючи на запитання анкети, будьте щирими, поділіться з друзями інформацією про себе, і вони неодмінно віддячать вам тим самим. Альбом друзів допоможе замислитися і зробити правильні висновки, поліпшити взаєморозуміння між друзями, знайти спільні теми й захоплення. Як чудово проводити разом час, спілкуватися, ділитися враженнями і просто радіти кожному дню!

У щоденнику можна писати про все на світі: про улюблені свята, фільми, зіркових кумирів, мандрівки, фірмові страви і навіть про свої страхи. А ще тут ви можете залишити зашифроване послання і вклеїти свої фото та світлини друзів.

Наша яскрава анкета збереже приємні, добрі спогади і позитивні емоції на все життя. Як здорово в майбутньому, вже в дорослому віці, знайти цей альбомчик, прочитати побажання друзів та подружок і згадати найкращі хвилини золотого дитинства!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.