Альбом «Альбом друзів (подружки)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Любі наші дівчатка! Перш ніж запропонувати вам цей щоденник для дівчаток, хотілося б сказати ось про що. Ви, мабуть, і не здогадуєтеся навіть, які грандіозні таланти і прекрасні переваги приховані у вас!

Хочете самі писати цікаві книжки? Видавництво «Пегас» випустило цей альбом для дівчаток, тобто персонально для кожної з вас, щоб ви зберігали свої спогади, заповнювали сторінку за сторінкою у своєму особистому щоденнику. Ви будете переносити свої почуття й відчуття на папір, тобто робити те, чим і займається кожен письменник!

Отож — спробуйте! Побачите, як здорово писати про себе, свої емоції, захоплення, улюблені книги, пісні, фільми, про почуття і стосунки з друзями, ділитися з товаришами радістю і позитивними емоціями. А ще в «Альбомі друзів» можна вклеювати фотографії, малювати, писати листи. На його сторінках ви також знайдете гороскоп для кожного знака зодіаку й дізнаєтеся про таємниці ворожінь.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.