Збірник «Алі-Баба і сорок розбійників та інші арабські казки»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Сідайте зручніше на нашому килимі-літаку, скоро він відправляється в чарівний світ народних казок! Це буде неймовірна подорож до пишних палаців та безкрайніх пустель, морських просторів та казкових світів. Кличе у захопливі та небезпечні мандри відважний синдбад-мореплацевь, а кмітливий Аладдін знаходить чарівну лампу, що виконує будь-які бажання. Бідняк Азема зустрічає могутнього чародія, а жадібний чоловік шукає безцінне Чарівне пуделко. Алі-Баба знаходить печеру повну скарбів та коштовностей, яку охороняють сорок розбійників. ворон рятує свого друга кота від вірної загибелі, а Ледачий Ахмед, що всі боки собі відлежав, вирушає рятувати дочку падишаха. Герої арабських народних казок готові розповісти вам свої історії
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.