Ітзіар Міранда, Хорхе Міранда «Амелія»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
Наприкінці ХІХ століття відбулося одне з найдивовиж-ніших місячних затемнень в історії людства. Кілька днівпо тому з’явилася на світ Амелія. Думаю, що близькість цих двох подій і визначила її долю. Татусь розповідав, що місячне затемнення стається тоді, коли Земля знаходиться між Сонцем та Місяцем, і Місяць потрапляє в тінь нашої планети. Тут моя нестримна фантазія уявила власну тінь Амелії, а не Землі, яка простувала би земними просторами, так само вражаючи людей, як і затемнення таких масштабів. Крім того, вона народилася у штаті Канзас, відомому на всю Америку безкраїми пшеничними полями (про це я знаю, бо трохи цікавилася Суперменом, він також там з’явився). Отже, Амелія була приречена бачити небо під своїми ногами.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.