Гончаренко І.В. «Англо-український словник в малюнках для дошкільнят»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Цей словник допоможе вашому малюку легко запам'ятати близько 1000 слів, навчитися самостійно давати відповіді на прості запитання, а веселі малюнки зроблять навчання цікавим і захоплюючим. Легке та невимушене навчання не буде виснажувати дитину, а цікаві теми лише додатуть снаги, щоб не зупинятися на вивченому, а з кожним днем все більше дізнаватися і вивчати. Легкі транскрипції до кожного слова допоможуть батькам правильно пояснити дитині те чи інше слово, а згодом і сама дитина зможе без проблем читати, правильно вимовляти важкі чи непонятні для неї слова. З словником Ваша дитина просто полюбить англійську мову, адже дитину можна вчити ще з малих літ, що в подальшому значно вплине на вивчення мови у школі. У дитини не буде проблем і вона з легкістю зможе запам´ятати більш складніший матеріал. Книга розроблена за зручною схемою вивчення : по темах, що покращує сприйняття і легкість при запам´ятовуванні слів, також у книзі є необхідні словосполучення та питання. Видання розраховане на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
51 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.