Процюк Степан «Аргонавти. Трилогія про Марійку і Костика»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Трилогію про кохання Марійки і Костика полюбило безліч школярів — причім не лише дівчаток. Наповнена психологічними тонкощами й деталями, вона передає зародження, розвиток і зміцнення юного кохання хлопця та дівчини. Марійка і Костик проходять разом через різні випробування: заздрощі однолітків, лікарню, власні хитання почуттів. Окрім захопливого психологічного сюжету, трилогію Степана Процюка можна сприймати як художній підручник зі зміцнення і гарту почуттів юних закоханих..
Степан Процюк– прозаїк і есеїст із реноме «душезнавця», один із найконтроверсійніших сучасних українських письменників. Починав як один із чільних поетів-дев’ятдесятників, член літгурту «Нова деґенерація», відтак зажив слави психоаналітичними романами («Інфекція», «Травам не можна помирати», «Пільці поміж піском», «Руйнування ляльки» та ін.) і збірками есеїв («Аналіз крові», «Відкинуті і воскреслі» та ін.). Також є автором кількох циклів повістей для підлітків, найпопулярніша з яких – трилогія про перше кохання «Марійка і Костик». Лавреат численних літературних премій та відзнак, «Золотий письменник України». Веде ютуб-канал «Письменник про письменників». Член Українського ПЕН. Мешкає в Івано-Франківську.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.