Товстий Василь «Атлас України для школярів»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Довідково-енциклопедичне ілюстроване видання, містить відомості про економіку, природу, визначні пам'ятки, традиції і культуру кожної з 24 областей України, а також автономної республіки Крим. Наведено основні історичні дати, відомості про видатних особистостей нашої країни, легенди. Книжка допоможе дитині краще освоїти географію рідного краю, дізнатися, в яких областя і районах більш розвинені промисловість, сільське господарство, довідається, про тварин і рослин, які є в певних регіонах і які чинники цьому сприяють, в яких областях більшою мірою переважає той чи інший транспорт і чому. В книзі можна прочитати про своєрідні традиції та звичаї, що тритаманні лише певному регіоні, адже у кожному регіоні переважає своя культура. "Атлас України для школярів" розповість про видатних постатей в історії України, що жили і творили в певні періоди і на певних територіях нашої землі і тим самим внесли величезний внесок в історію. Призначене для школярів, учителів і всіх, хто цікавиться географією, історією, культурою України.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.