Даррелл Джеральд «Балакучий пакунок»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Чудова казка-повість всесвітньовідомого англійського вченого-зоолога Джеральда Даррелла, яка ще в 1978 році була перенесена на екрани. Ця книжка про пригоди і жагу до перемоги, про силу дружби і про справедливість, про чарівний світ і його міфічних мешканців… У Грецію, в гості до своєї двоюрідної сестри Пенелопи, приїжджають двоє хлопчиків із Англії — Саймон і Пітер. Під час ігор діти знаходять дивний пакунок, що розмовляє людською мовою. У пакунку — Папуга, якого вигнали вороги країни Міфляндії. Саме він розповідає дітям, що всі жителі країни та її правитель — добрий чародій Ха-Ха — у страшній небезпеці. Пітер, Саймон і Пенелопа вирішують, що вони не можуть лишитись осторонь і вступають у боротьбу проти Василісків, які хочуть загарбати країну Міфологію. На дітей чекає багато випробувань, але вони не мають права на поразку. Попереду — вирішальна битва!.. Про автора: Джеральд Даррелл — знаменитий письменник-натураліст і мандрівник, що першим у світі запропонував розведення диких тварин у неволі. Він написав понад 30 книжок і зняв 35 фільмів. Сьогодні Фонд порятунку диких тварин його імені є найупливовішою організацією, що опікується збереженням розмаїття тваринного світу, а його захопливі пізнавальні книжки з їхнім добрим гумором і безмежною любов’ю до довкілля надихають мільйони людей на боротьбу за світ дикої природи. Про ілюстратора: Михайло Біломлинський — відомий художник-ілюстратор, який уже понад 40 років працює над книжками, мультфільмами, карикатурами та цифровими ілюстраціями. Його шлях розпочався зі знаменитого «Хобіта» Толкієна: ілюстрації до книги було доручено саме Михайлу Біломлинському. Живий, із дружелюбним гумором стиль художника підкорює тисячі читачів по всьому світу: він проілюстрував понад 100 книжок для дорослих і дітей.

Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.