Буквар «БУКВАР для малят»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Говорячи про значення цієї книги, акцентуємо лише один момент. Є дитячі речі, без яких просто не можна обійтися. Сезонне взуття, наприклад. Точно також і дитячі книги. Є такі, без яких неможливо обійтися не у меншій мірі, чим в найнеобхідніших дитячих речах. Буквар для малюків - це книга, значущість якої для дитини вища за багато найважливіших речей. Тому що вивчення алфавіту не може нескінченно довго чекати своєї години. Як не може чекати своєчасний розвиток пам'яті, уваги, мови, тренування навичок читання. Оскільки усе це визначає якість подальшої освіти людини, а значить його спроможність і успіх в житті. Але буквар для малюків на відміну від букваря для молодших школярів повинен відрізнятися особливим методологічним підходом. Матеріал в нім має бути цікавий малюкові. І гранично зрозумілий. Крім того, початкові навички читання нерозривно пов'язані з рівнем мислення дитини, яку потрібно інтенсивно розвивати.
Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.