Корній Дара «Чарівні істоти українського міфу. Духи-шкідники»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
У правіки сягає корінням віра в те, що і в небі, і не землі порядкують надприродні сили й повно всякого дива. І не завжди та сила добра й прихильна до людей. Дара Корній поведе вас у самобутній і моторошний світ, у якому уява наших пращурів пояснювала всі негаразди й болячки втручанням «нечистої сили». Ви помандруєте українськими теренами й дізнаєтесь, що це нічниці крадуть у дітей сон, злидні та хвацько однооке відбирають у родини достаток, а літавиця й перелесник — душевний спокій; пересвідчитесь, що сестри-лихоманки приносять хвороби й моровиці, насилають голод, а лиха удільниця може наперекір долі позбавити людину життя. Перед вами постане величезний шар культурної спадщини давніх українців, який може видатися надто похмурим. Разом із тим він повчальний, адже покликаний не налякати, а за- стерегти людину від необдуманих учинків, лихих намірів, підступу та зради.Тож цікавої мандрівки примарним світом праукраїнського міфу!

Дара Корній — українська письменниця, яка працює у жанрі фентезі, журналістка й волонтерка. У своїх творах звертається до української міфології та етнографії. Авторка романів «Місяцівна», «Сузір’я дів» та серії книжок «Чарівні істоти українського міфу».

Що ще купити
Сім чоловіків Евелін Г’юґо

Рид Тейлор Дженкинс

Сім чоловіків Евелін ...
410 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.