Товстий Василь «Чарівний світ казок»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
До збірки увійшли популярні, найвідоміші казки для малят, які сповідують красу та любов, доброту і взаємодопомогу. тут зло завжди карається, бо не може бути щасливого життя на Землі, коли перемагає зло. Казки завжди вбирають в себе лише позитив та приємні враження. Вашій дитині неодмінно сподобається ця збірка, оскільки тут не лише відомі казки та герої, але і нові, не менш цікаві і повчальні, наприклад : "Летючий корабель", Царівна-Жаба", "Іван-Богатир", "Язиката Хвеська", "Яйце-Райце". Кольорові малюнки зможуть зацікавити і привернути увагу дитини, допоможуть уявити нових та маловідомих героїв. Книга допоможе на прикладі героїв показати дитині як правильно поступати,а чого не варто робити, можливо саме в цій збірці казок Ваш малюк знайде свою улюблену казку і казкового героя. Книжка призначена для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.