Щерба Наталія «Чародільський браслет»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис

Загадкові могутні маги Англії, Ірландії, Китаю, шамани Тибету, Африки… Ми читали про усіх, окрім чарівників власної країни. Наші діти питали нас: «А чи є в Україні великі маги, чародії та відьми?» І сьогодні ми маємо можливість з гордістю сказати їм: «так, є!» І подарувати неймовірний казковий світ, сповнений чарівними пригодами, нелегкими випробуваннями тільки для наймогутніших, таємничий та дивовижний. Свій захоплюючий «Чароділ» відкриває нашим маленьким друзям Наталія Щерба.

Провідником у цьому магічному місці стане нам юна відьма Тетяна Окрайчик. Взагалі-то, вона донедавна й сама гадки не мала, що потрапить до Чародолу, не знала про його існування, ба навіть про те, що вона – відьма! Усе змінив дивний срібний браслет-ящірка, залишений дівчині у спадок прабабусею.Тепер їй доведеться боротися за спокій Чародолу, дати відсіч магам, які зазіхають на панування у Карпатах, зберегти власну відьомську силу від тих, хто хоче її забрати.

Окрім гострих пригод та історії, від якої перехоплює подих, на читачів чекають не менш чарівні красоти наших Карпат, адже українська природа і є сама магія. Тож час рятувати Чароділ і допомогти Тетяні здолати загарбників!

Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.