Збірник «Читаємо по складах. Шість казок малюкам»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Ця книжка покличе дитину в чарівливий світ казки. Великі яскраві малюнки поведуть за собою її уяву в загадкові мандри, це немов дивитися фільм або мультик. Коли внутрішній світ дитини відкритий для діалогу з книгою, коли її душа співпереживає почуттям та емоціям героїв, лише тоді вона читає з увагою, цікавістю, а отже, і з користю для формування навичок швидкого читання. Пропоноване видання «Читаємо по складах. Шість казок малюкам» запрошує всіх юних читачів до такого діалогу з персонажами знаменитих казок. Звісно, разом з мамами і татами! А творча уява тут — чудове тло, свого роду середовище для успішного формування цих навичок. Проте впевнено і швидко вони читатимуть трохи пізніше. А поки що підготовка до школи вимагає доброї основи — грамотного читання по складах. Разом з нашою книжкою це завдання буде до снаги будь-якому непосидькові.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.