Збірник «ЧПС. Збірник - 2. (Півник) (великі букви)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Настав і у вас чудовий період — перші кроки навчання читання вашої дитини. Ця книга допоможе малюкові швидко засвоїти навички читання. Як же працювати з цією книгою?

У книжці спеціально підібрані динамічні, цікаві казкові сюжети для найменших. Навички читання засвоюються краще у процесі активного образного мислення. Цьому сприяють великі — на весь розворот — яскраві малюнки з героями улюблених казок: «Курочка Ряба», «Колобок», «Троє поросят», «Теремок».

У цих казкових історіях глибокий зміст. Вони підібрані з тією метою, щоб книжка була одночасно і повчальною, і виховувала сильні і кращі риси вдачі на прикладі знаменитих казкових персонажів.

Спочатку батьки можуть виразно і чітко читати вголос казки, щоб малюк обов’язково повторював за дорослими і запам’ятовував. Потім буде корисно обговорити прочитану казку, з’ясувати разом, хто з героїв добрий, чуйний, розумний, а хто злий, хитрий і підступний.

Увесь текст подано великим, зручним для читання шрифтом, слова розбито на склади, також виділені наголоси. Завдяки цьому дошкільник легко й охоче навчиться читати і щодня вдосконалюватиме цю навичку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.