Лагерлеф Сельма «Чудесна мандрівка Нільса Гольгерсона з дикими гусьми»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис
Хлопчик Нільс, за свою нечемність перетворений на карлика, мандрує Швецією з табуном диких гусей. Пролітаючи повз великі міста й мальовничі хутори, переживаючи різні пригоди, зблизька спостерігаючи життя дикої природи, він навчається бережливого ставлення до всього, що його оточує. А історія жертовної дружби Нільса з гусаком Мортеном і дикими гусьми не залишить байдужим нікого. Ця книжка задумувалася як захопливий посібник з географії Швеції для учнів початкової школи. Майстерно переплітаючи казку із реальністю, фольклорні сюжети із авторською вигадкою, Сельма Лаґерлеф створила шедевр, яким уже понад 100 років зачитуються діти й дорослі не лише у Швеції, а й у всьому світі. А у світлі сучасних екологічних проблем ця історія стає як ніколи актуальною. Сельма Лаґерлеф стала першою жінкою, яка 1909 року отримала Нобелевську премію з літератури.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.