Мур Г. «Числові ігри для розумних дітей»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Щоб розв’язати ці задачки та головокрутки, тобі не знадобляться ані зошит, ані папір, ані ручка. Бо всі підрахунки ти робитимеш подумки. Додавання та віднімання, ділення і множення, послідовність чисел, вправи на уважність та запам’ятовування числових комбінацій — круті арифметичні головокрутки, що прокачують твої математичні знання і тренують пам’ять. Угорі кожної сторінки є місце для того, щоб ти міг записувати, скільки часу витратив на розв’язання задачі. Не бійся помилятися — у кінці книжки є відповіді-рятівники, а до кожної головокрутки додається проста інструкція. Час порахувати все!
  • Математична методика обчислювання подумки
  • Техніка, яку використовують щодня в побуті
  • Прокачування навичок рахування без калькулятора
  • Завдання різного рівня складності
  • Ключ до всіх головокруток наприкінці книжки
Про автора: Гарет Мур — ас головокруток, що створив купу загадок та написав багато книжок для тренування розуму. Саме для тренування розуму він створив й сайт BrainedUp.com; він також керує присвяченим головокруткам сайтом PuzzleMix.com. Ґарет має ступінь кандидата наук, отриману в Кембриджському університеті, де він навчав машини розуміти усну англійську мову.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.