Товстий Василь «Цікаве, дивовижне, таємниче»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Книга має 64 сторінки цікавої, дивовижної, таємничої інформації. Ця книга буде цікавою для дітей середнього та старшого віку. Її мета - розширити кругозір дитини, розвинути у неї допитливість, бажання отримати відповіді на загадкові, дивовижні явища навколишнього світу. Якщо ти допитливий і тебе цікавлять усілякі загадкові і незвичайні явища, що відбуваються навколо, - то ця книжка для тебе. Перегортаючи сторінки цієї книги, ти дізнаєшся про дивовижні явища природи, цікаві історичні загадки, незвичайні феномени людини та деякі інші таємниці, які ще й на цей час залишаються не поясненими вченими. Віра в дивовижне - надприродні явища - в давні часи у людей породжувало марновірство. Та сучасними вченими доведено, що навколишній світ розвивається об'єктивно, закономірно. І хоча багато питань залишається не поясненими і існують лише припущення, які здаються загадковими і неймовірними, але крок за кроком людство, відкриваючи нові закони, відкриває завісу таємниць. З цієї книжки ти дізнаєшся тільки про невеличку частинку цікавого, дивовижного, таємничого, що відбувається навколо. Сподіваємось, що наші розповіді зміцнять твої знання, розширять твій кругозір і ти станеш одним з тих, кому відкриваються нерозгадані таємниці.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.