Стрековская-Заремба Малгожата «Детектив Кефірчик і перший труп»

Комплектація книг Урбіно 1 робочий день!

Опис
Після успішного розслідування справи зниклого скелета в житті юного детектива Теодора Кефірчика нарешті з’являється довгоочікуваний труп. Чому охорона не приїхала вчасно? Навіщо вигулювати поводок без собаки й чому це обов’язково робити, коли в тебе канікули? Що шукали зловмисники в будинку ворожки Кассандри та що поєднує її з азартним власником похоронного бюро? Відповіді на ці та інші запитання на шляху до розгадки героєві допомагає знайти вірний та вічно правильний Домінік, зарозуміла руда Кароліна, а під ногами постійно плутається пара «експресів» (тобто «експертів») – Малий та Бартусь. Буде класно і... страшно! Це друга книжка із циклу про знаменитого детектива Теодора Кефірчика.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.