Вебб Голлі «Детектив Мейзі Хітчинз, або Справа про смарагд, що зник»

Комплектація книг Букшеф 1 робочий день!

Опис
Мейзі неймовірно хоче навідати театр, переглянути виставу, зазирнути за лаштунки. Проте бабуся проти, оскільки юним леді не пасує відвідувати такі гамірні місця. Однак щойно трапився злочин, одразу покликали детектива Мейзі Хітчінз, щоб вона розібралася із непростою і заплутаною справою. І це справа про намисто із перлів зі старовинним фамільним смарагдом, яке герцог Тарквін подарував акторці Сарі Мессі. Однак, за загадкових обставин те намисто зникло, а із Сарою почали траплятися капості, які явно підлаштовував хтось із заздрісників. Тож юна детектив Мейзі має змогу не лише потрапити за лаштунки театру, а й розібратися із заплутаною справою, в якій їй допоможе песик Едді.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.