Брандис Катя «Діти лісу. Небезпечна дружба. Книга 2»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
На вигляд Караг - звичайний школяр. Але ні за чим не примітною зовнішністю ховається дехто незвичайний. Наполовину людина, наполовину пума - ось хто насправді цей загадковий хлопець. Жити серед людей такому, як він, не завжди просто. Але, на щастя, одного разу Карагу випадає шанс поступити в унікальний навчальний заклад. "Кристал" - школа, де вчаться підлітки, що уміють перетворюватися на звірів. Можливо, Карагу нарешті вдасться завести друзів? Проте дехто тут вже стежить за ним. Хто це? І чому він це робить? І чи означає це, що Карага чекають дуже небезпечні випробування? "Прекрасна, відмінно написана книга для підлітків - дотепна та захоплююча" Süddeutsche Zeitung Бестселер за версією престижного німецького журналу Spiegel.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.