Штоєрнагель Улля «Дитячий університет: Дослідники пояснюють загадки світу.Книга 1»

Комплектація книг Новий Самокат 1 робочий день!

Опис
Діти повсякчас запитують «чому», «звідки», «як», «навіщо», часто-густо спантеличуючи дорослих. Німецькі журналісти — популяризатори науки Улля Штоєрнаґель та Ульріх Янссен разом із науковцями прийшли їм на допомогу й зорганізували в місті Тюбінгені перший Дитячий університет, де найдопитливіші можуть отримати відповіді на будь-які складні запитання. Заняття проводять професори Тюбінгенського університету, одного з найстаріших та найшанованіших навчальних закладів Німеччини. І щоб якомога більше дітей дізналися, що вивчає сучасна наука, вони видали свої лекції декількома книжками. У першій книзі автори розповідають чому рицарі будували замки, чому ми бачимо блискавку та чуємо грім, чому хлопчики бешкетують, а дівчата капризують, чому кажани бачать вухами, чому математикові не обов’язково рахувати, чому ми оповідаємо історії, чому лікарі вміють лікувати та чому спортсмени демонструють дедалі кращі результати. Серйозно, одначе зовсім не нудно! Якщо дитину ваблять наука, експерименти та відкриття, продовжити читання можна на сайті Німецького дитячого онлайн-університету. Захопливі лекції на трьох факультетах — «Людина», «Природа», «Техніка» — та інтерактивні завдання до них допоможуть дізнатися багато нового про навколишній світ, а ще зазнайомитися з німецькою мовою. Навчання безкоштовне, і розпочати його можна будь-якого дня. Лекції презентовано двома мовами — німецькою та українською.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Улюблені вірші

Забила Наталья

Улюблені вірші
189 грн.
Купити
Прикольні вірші

Дерманський Сашко

Прикольні вірші
189 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.