Беляева И. «Дітям про все на світі: Книга 1. Індієць»

Комплектація книг Белкар-книга 1 робочий день!

Опис

Дітям властива допитливість. їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. В доступній формі і водночас досить ґрунтовно в книзі викладена інформація про Всесвіт, нашу галактику Чумацький Шлях, Сонце та інші зірки, планети Сонячної системи тощо. Книга розповість про гори й океани, дивовижні печери, звичайні та незвичайні явища природи, познайомить з рослинним світом нашої планети, а також з її мешканцями — представниками стародавніх племен і народів. Одним словом, усі дива світу відкриються допитливим юним читачам.

Книжки серії «Дітям про все на світі» призначені для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Вони можуть бути використані як цікавий додатковий матеріал у навчальному процесі.

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.