Енциклопедія «Дітям про все на світі. Книга ІV»

Комплектація книг Белкар-книга 1 робочий день!

Опис
Дітям властива допитливість. їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. З цієї книжки юні читачі дізнаються багато нового про дивний світ винаходів і відкриттів, які змінювали життя людини та сприяли розвиткові людської цивілізації. Як людина навчилася добувати вогонь? Хто намалював перші картини? Коли виникло колесо? Хто першим вигадав алфавіт? Де виникли перші школи? Коли почалося друкування книжок? Коли зробили першу ляльку? Як виник Internet? На всі ці та багато інших запитань відповість ця книжка. Книжки серії «Дітям про все на світі» призначені для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Вони можуть бути використані як цікавий додатковий матеріал у навчальному процесі
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.