Енциклопедія «Дітям про все на світі. Книга VI»

Комплектація книг Белкар-книга 1 робочий день!

Опис
Дітям властива допитливість. їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. У цій книжці перед читачами відкриється загадковий світ найбільших істот, які коли-небудь мешкали на нашій планеті, — динозаврів. Як виникли динозаври? Які види динозаврів існували? Що стало причиною їхньої загибелі? Відповіді на ці та багато інших запитань про дивних давніх істот ви знайдете у книзі.Поряд з великими істотами завжди існували та існують істоти дуже маленькі, мікроскопічні, яких можна побачити тільки під мікроскопом. Але незважаючи на маленькі розміри вони відіграють дуже важливу роль у житті нашої планети в цілому і людини зокрема. Про дивовижний світ цих істот ви дізнаєтесь, прочитавши розділ «Життя під мікроскопом».Чи важко вижити в арктичних умовах або в пустелі, високо у горах або глибоко під водою, під величезним тиском, де панують холод і морок? Чи можуть риби багато місяців жити без води? Чи існує життя в термальних джерелах? Про це читачі довідаються з розділу «Життя в екстремальних умовах».Книжки серії «Дітям про все на світі» призначені для дітей молодшого та середнього шкільного віку. Вони можуть бути використані як цікавий додатковий матеріал у навчальному процесі.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.