Cонечко Ірина «Що роблять кораблі»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Скільки транспорту на морі! Пасажирські та вантажні судна, катери, круїзні лайнери, вітрильники, підводні човни, криголами, військові кораблі, а ще: пором, барка, судно на повітряній подушці, катамаран і багато чого іншого. Ой, а хто це тут? Пірати! Вони хочуть викрасти скарб - пильнуйте за ними! «Що роблять кораблі» — це книга д ля дітей віком від 2-х до 6-ти років. Призначена вона не для читання, а, в першу чергу, для розглядання. Із книгою ви тренуватимете увагу малюка, розвиватимете мовлення та із цікавістю спостерігатимете за довкіллям. Це чудова можливість творчо та корисно провести час із дитиною. Спробуйте разом урятувати косатку чи пройти крижаний лабіринт з криголамами. Дізнайтеся, із чого складається судно і що несе найбільшу загрозу мешканцям морів та океанів. Упізнайте видатних винахідників і станьте свідками піратської битви. Ахой, пригоди! А тепер загадка. Один човник зус трічається на кожній сторінці книги. Знайшли? Як його звати?
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.