Митгуч Али «Довкола колеса»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Людина споконвіків прагнула пересуватися швидше та комфортніше й постійно винаходила нові транспортні засоби. На сторінках цієї науково-популярної дитячої книги, яка містить в основному малюнки, її автор Алі Мітґуч розповідає нам історію колеса й водночас історію розвитку транспортних засобів: від першого колеса шумерів, далі - про вози та карети, потім як коней у ридванах та візках замінили двигунами й аж до сучасних перегонових автомобілів. Детально і з гумором описуючи усе це, автор демонструє нам, що сьогодення уявити без колеса просто неможливо. Це оригінальне видання 1975 року перенесе маленьких й допитливих дослідників у світ понад 40 років тому, коли їхні батьки ще самі були дітьми. Діти дізнаються, як люди тоді бачили світ та уявляли майбутнє, яке стало для нас сьогоденням. Надійний і добрий порадник для спраглих до знань дітей віком від 5 років
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
166 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
166 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
166 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.