Збірник «Дивовижні ігри для розумних дітей»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Приготуйся випробувати свій мозок на межі можливостей та кинути виклик власному інтелекту! Перевір себе у понад 100 розумових іграх, головокрутках та завданнях на логіку. Химерні числові пазли, заплутані лабіринти з пастками й монстрами, цятки, лінії та кола, які треба з’єднати, щоб отримати ключ-відповідь, логічне доміно, небезпечні міни та зображення, що зникають, мозкові ланцюжки, головокрутки-футошикі, вікторини — справжній мозковий штурм, який не дасть тобі засумувати. Розгортай книжку, вибирай будь-яке завдання (адже вони розташовані в довільному порядку) та з’єднуй, кресли, запам’ятовуй, рахуй і записуй правильні відповіді. У кінці книжки є відповіді-рятівники, тож не бійся помилятися. Щасти тобі та веселих розваг!
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Мортіна та примарний друг

Кантіні Барбара

Мортіна та примарний друг
162 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Мортіна. Історія, від якої можно вмерти зо сміху

Кантіні Барбара

Мортіна. Історія, від якої ...
157 грн.
Купити
Велика книга розмальовок для малят

Раскраски

Велика книга розмальовок ...
157 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.