Янишевский Богуш «Економіка. Те, чого дорослі не розкажуть...»

Комплектація книг Моя книжкова полиця 1 робочий день!

Опис
Чи траплялись Вам книги, здатні перевернути свідомість дорослому і навчити дитину, ну скажімо, від 9ти років тому, чого не навчають і в одинадцятому класі? І не просто навчити, а пояснити, так, що ця інформація стане невід'ємною частиною свідомості і слижитиме впродовж усього життя! Такі книги існують, а ця фантастична економіка - одна з них. Про що мова? - Звідки беруться гроші і чому їх завжди мало? - Чому деякі люди заробляють більше, а інші - менше? - Для чого потрібен бюджет? Дитина дізнається про рівновагу сімейного та особистого бюджету: про доходи та видатки, а також про можливий дефіцит. - Для чого нам потрібні податки і чому ми повинні їх платити? А як там на чорному ринку все влаштовано? - Чому економіка країни зростає, або ні? Чи може країна стати банкрутом? - Чому в різних країнах на однакову суму грошей можна купити різну кількість Біг Маків? - Що робити, коли гаманець порожній? Може трохи роздрукувати грошей, це ж так просто… - Чи дійсно мати власну фірму це весело?
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
280 грн.
Купити
Гаррі Поттер і келих вогню

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і келих вогню
310 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
280 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
255 грн.
Купити
Ніч сов

Пец Моніка

Ніч сов
310 грн.
Купити
Пригоди шахового солдата Пєшкіна

Чеповецький Ефим

Пригоди шахового солдата ...
285 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.