Збірник «Економіка вражень:битва за час, увагу та гроші клієнта»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Термін «економіка вражень» уперше вжили Б. Джозеф Пайн II та Джеймс Г. Ґілмор 1998 р.: це наступна економіка, що йде за аграрною, промисловою та економікою послуг. Автори стверджують: підприємствам треба створювати унікальні зв’язки, щоб завоювати прихильність клієнтів, а пам’ять сама стає продуктом — враженнями. Адже сучасні споживачі прагнуть більшого, їм потрібні емоції та досвід, за якими вони захочуть прийти ще. У боротьбі за свого споживача бізнес має запропонувати унікальну цінність, яка вирізнятиме його з-поміж інших. Власникам Apple, Starbucks та LEGO вдалося винайти переваги, завдяки яким бренд став неповторним, і автори аналізують їхній підхід. Пайн і Ґілмор як професійні консультанти з питань формування економіки вражень розробили стратегію розвитку компаній у нових умовах, застосувавши власний, сформований за понад 25 років практики досвід, із яким можна ознайомитись у цій книжці.
Про авторів Б. Джозеф Пайн ІІ — відомий автор, спікер і радник з менеджменту компаній зі списку Fortune 500 і низки стартапів. Обіймав керівні посади в IBM. Пише статті для Harvard Business Review, The Wall Street Journal та інших. Викладач у Школі професійних досліджень при Колумбійському університеті. Виступав з промовами в престижних університетах, на Всесвітньому економічному форумі, на TED, у MIT Design Lab. Його часто цитують у Forbes, The New York Times, USA TODAY тощо. Джеймс Г. Ґілмор — ад’юнкт-професор на кафедрі інновацій та дизайну в Школі менеджменту імені Везергеда при Західному резервному університеті Кейса і науковий співробітник Інституту Баттена в Школі бізнесу імені Дардена при Університеті Вірджинії. Пайн і Ґілмор — автори книжок про бізнес-стратегії, співзасновники студії Strategic Horizons LLP, яка допомагає компаніям збільшувати цінність власних продуктів.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Ліззі Карбон та любовні чудасії

Феслер Марио

Ліззі Карбон та любовні ...
213 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.