Гончаренко І.В. «Енциклопедія для юних леді»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Енциклопедія для юних леді розрахована на дівчаток молодших класів. Мета цією книги - викликати у дитини бажання достигнути досконалості. Книга дає практичні поради, як покращити свою поведінку та відношення з оточуючими. "Енциклопедія для юних леді" допоможе Вашій дитині правильно поводитися, говорити, одягатися. Книга вчить ще з дитинства бути відповідальною, чесною і щирою людиною, немов справжнью леді. Енциклопедія допоможе дитині правильно визначитися в житті, за допомогою етичних правил досягти успіху навіть у більш дорослому житті. Книга закладає змалку правильне виховання та ввічливість, посприяє вибрати дитині, чим би вона хотіла займатися, що їй могло би бути цікавим. Це видання не може відповісти зразу на всі питання, проте вона дає правильне підгрунтя і правильний напрямок з чого починати бути дійсно справжньою леді.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.